1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Київському районі оперативно відновлюють водопостачання

У Київському районі оперативно відновлюють водопостачання

Вчора бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» було ліквідовано 11 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та упорядковано 8 оглядових колодязів.

Сьогодні бригади АВР взяли в роботу 17 пошкоджених ділянок трубопроводів. Зокрема, у Київському районі ремонтники займаються усуненням аварійних ситуацій на вул. Старошишківській та вул. Куликівській.

Як повідомив начальник Київської районної служби зовнішніх водопровідних мереж Віталій Чупандін, підрозділ щодня виконує необхідний обсяг робіт, спрямованих на безперебійне подання води харків'янам.

«У військовий час часто доводиться працювати не лише в складних, а й у небезпечних для життя умовах. Незважаючи на ці обставини, ситуація з водопостачанням у районі повністю контрольована. Досвідченими бригадами своєчасно усуваються аварійні ситуації на водоводах, проводяться перекладки технічно зношених ділянок мереж та вводів у будинки, капітально ремонтуються водорозбірні колонки та оглядові колодязі. Також завжди готові оперативно ліквідувати аварії, що виникають внаслідок ворожого обстрілу. На цей випадок ми виробили вже перевірений часом алгоритм дій. Важливу роль у роботі підрозділу відіграє і всебічна підтримка керівництва підприємства. Все це у комплексі дозволяє нам досягати необхідних результатів, а мешканцям району бути з водою», - підсумував начальник Київської районної служби зовнішніх водопровідних мереж Віталій Чупандін.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

03 серпня 2022, 11:25 Распечатать статью

все новости

Вгору