1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові масштабно відновлюють трубопроводи холодної води

У Харкові масштабно відновлюють трубопроводи холодної води

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» щодня масштабно ліквідовують позаштатні ситуації на трубопроводах холодної води у всіх районах міста. Так сьогодні, 13 липня, у роботі 11 аварійних ділянок водоводів.

Учора комунальники усунули 10 поривів на водоводах та упорядкували 10 оглядових колодязів. Зокрема, у Шевченківському районі провели ремонтні роботи на двох пошкоджених ділянках мереж на вулиці Ахсарова.

За словами начальника служби Шевченківського району Андрія Целогородцева, 12 липня ремонтники відновили водопостачання на магістральному трубопроводі діаметром 1000 мм, що подає воду значній частині споживачів району та відновили введення на один із розташованих на вул. Ахсарова об'єктів.

«Після завершення провели частковий благоустрій розрить, роботи продовжуються. Сьогодні завершуємо ремонт мереж на пр. Перемоги, відновлюємо введення по вул. Дерев'янка та ведемо земляні та підготовчі роботи на магістральному трубопроводі по вул. Культури. Намітили ці реконструкції завершити сьогодні, до початку комендантської години. Оперативно реагуємо на всі протікання, що виникають на наших мережах, намагаємося максимально виконувати всі заявки від споживачів, щоб якісно підготувати районні трубопроводи до експлуатації в зимовий час. На особливому контролі та насамперед виїжджаємо на усунення аварійних ситуацій після обстрілів», - зазначив Андрія Целогородцев.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

13 липня 2022, 11:49 Распечатать статью

все новости

Вгору