1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові за місяць прочистили понад 100 км мереж водовідведення

У Харкові за місяць прочистили понад 100 км мереж водовідведення

Бригади Комплексу «Харківводвідведення» КП «Харківводоканал» у червні провели профілактичне чищення 104 км каналізаційних мереж та капітально відновили 47 колодязів із заміною люків та плит перекриття.

Про це повідомив сьогодні, 5 липня, заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводвідведення» Ігор Вороненко.

«Намічені ревізійні заходи на системах водовідведення проводяться згідно з графіком по всьому місту. Всі наші об'єкти готуємо до експлуатації в осінньо-зимовий період. Активізували роботу із заявками від харків'ян – диспетчерська служба передає щодня понад 80 звернень від споживачів, виконуємо негайно у день звернення. Продовжуємо профілактичне прочищення зовнішніх мереж каналізації згідно з технологічними умовами та із застосуванням необхідної спецтехніки. Своєчасно реагуємо на всі нештатні ситуації, що виникають на наших мережах, та оперативно їх усуваємо. Зокрема, у червні відремонтували 9 пошкоджених ділянок каналізаційних трубопроводів. Негайно беремо в роботу аварії та руйнування на комунікаціях після обстрілу», - зазначив Ігор Вороненко.

За його словами, окрім традиційних профілактичних виробництв, реалізовуємо планові заходи щодо підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період. Так, у рамках цих завдань ремонтники комплексу продовжують масштабне перекладання каналізаційних колекторів у Новобаварському та Київському районах.

«Дбаючи про споживачів, щоб не створювати їм навіть тимчасових незручностей і для забезпечення стабільного водовідведення в цих районах, роботи на цих важливих об'єктах ведуться без відключення водопостачання з паралельним перекачуванням стоків насосними агрегатами. Також регулярно проводимо підтримку перекачувальних пристроїв на ділянках, де існує така потреба. Не дивлячись на складності воєнного часу, господарство водовідведення Харкова знаходиться під нашим постійним контролем і на всі позаштатні ситуації, які можуть виникнути, ми готові оперативно відреагувати та усунути будь-яку аварію на комунікаціях, – наголосив заступник директора з виробництва Комплексу «Харківводвідведення».

05 липня 2022, 14:50 Распечатать статью

все новости

Вгору