1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі відновлюють водоводи

У Новобаварському районі відновлюють водоводи

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Новобаварського району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ведуть інтенсивні ремонтні роботи на трубопроводах холодного водопостачання.

Про це повідомив сьогодні, 5 липня, начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євгеній Сальков.

«Незважаючи на складні умови військового часу, районні бригади докладають усіх зусиль для забезпечення стабільного та безперебійного водопостачання харків'ян. Вчора нашими ремонтниками було проведено комплекс відновлювальних робіт на трубопроводах холодного водопостачання на пр. Ново-Баварському та вул. Тверської, які забезпечують подачу води мешканцям приватного сектору. Спрацювали оперативно та якісно, ​​не відключаючи споживачів від водопостачання. Сьогодні розпочали ремонт двох водоводів по вул. Грушевського та вул. Бульварній, які упорядкуємо в стислий термін», - зазначив Євгеній Сальков.

Загалом учора бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» було ліквідовано 10 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та відремонтовано 9 оглядових колодязів.

Сьогодні намічено реконструкцію на 11 пошкоджених ділянках водоводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

05 липня 2022, 11:54 Распечатать статью

все новости

Вгору