1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» продовжує готувати внутрішньобудинкові комунікації до експлуатації в осінньо-зимовий період

КП «Харківводоканал» продовжує готувати внутрішньобудинкові комунікації до експлуатації в осінньо-зимовий період

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» у червні підготували до експлуатації в осінньо-зимовий період 211 об'єктів та відновили 1982 м внутрішньобудинкових комунікацій.

Про це повідомив сьогодні, 4 липня, начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«Незважаючи на складності воєнного часу, заходи щодо підготовки внутрішньобудинкових комунікацій до опалювального періоду тривають у всіх районах міста. Відновлюємо системи подачі холодної води та водовідведення, а також зливової каналізації. Підвищену увагу приділяємо Салтівському, Київському та Індустріальному районам як найбільш постраждалим від руйнувань та вибухів. У цих же районах проводимо численні ремонти на системах і перепідключення жителів, що повертаються. Так, тільки у житловому масиві Салтівка технічне обслуговування провели у 61 будинках із заміною запірної арматури та понад 800 м мереж. Відновили подачу води у багатьох будинках на пр. Ювілейному, на вул. Гвардійців Широнінців, на пр. Героїв праці», - зазначив Валерій Харлан.

За його словами, масштабні ремонти ведуться у Шевченківському районі, де замінили 400 м внутрішньобудинкових систем, у Київському – відремонтували понад 360 м, а у Новобаварському – 215 м. Завдяки моніторингу та контролю, будинків з нефункціонуючими внутрішньобудинковими комунікаціями у Харкові залищається дедалі менше. На початок липня без належного обслуговування внутрішньобудинкових систем перебувають лише 78 під'їздів у 50 будинках.

«Щодня відпрацьовується близько 200 заявок харків'ян. Якщо намітили об'ємні відновлювальні роботи, такі як підключення багатоквартирного будинку або кількох стояків, залучаємо бригади управління з інших районних ділянок. Нагадаю, що роботи у наших майстрів додалося - підтримуємо внутрішньобудинкові комунікації в належному стані в 6 500 будинках, що й раніше були в зоні нашої відповідальності. Але плюс прийняли ще 1000 будинків - новобудов, які перебували на обслуговуванні в інших компаніях та організаціях», - наголосив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем.

Фотогалерея

04 липня 2022, 14:33 Распечатать статью

все новости

Вгору