1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» за три дні усунули 26 пошкоджень на водоводах

Бригади КП «Харківводоканал» за три дні усунули 26 пошкоджень на водоводах

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у цей складний час продовжують ефективні роботи з оперативного відновлення подачі води у всіх районах міста. За минулі три дні ними було усунуто 26 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання та упорядковано 30 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури.

Сьогодні, 4 липня, ремонтники взяли в роботу 13 пошкоджених ділянок трубопроводів. Зокрема у Слобідському районі бригади ведуть відновлювальний ремонт на водоводі діаметром 600 мм на площі Захисників України.

«Оперативно розпочали усунення складної аварійної ситуації на цій ділянці трубопроводу. Комплексний ремонт проводимо без відключення споживачів від водопостачання, щоб харків'яни не відчували дискомфорту. Завдяки досвіду та злагодженим діям наших ремонтників із поставленим завданням впораємося у стислий термін», - зазначив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Слобідського району КП «Харківводоканал» Олексій Мацюк.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

04 липня 2022, 11:21 Распечатать статью

все новости

Вгору