1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники КП «Харківводоканал» усувають аварійні ситуації на 11 водоводах

Ремонтники КП «Харківводоканал» усувають аварійні ситуації на 11 водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» сьогодні, 2 липня, усувають аварійні ситуації на 11 зовнішніх водоводах.

Учора було усунено 10 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та упорядковано 6 оглядових колодязів. У тому числі ліквідували 4 аварійні ситуації на трубопроводах у Шевченківському районі, відновили подачу води мешканцям Слобідського району, усунувши порив на трубопроводі по вул. Морозова. Також провели реставрацію магістрального водоводу по вул. Свистуна, забезпечивши водопостачання споживачам Індустріального, Слобідського та Немишлянського районів.

Масштабні ремонти на мережах тривають у житловому масиві Салтівка, де локалізували та відремонтували водовід по вул. Героїв Праці у Київському районі та по вул. Бикова, Маршала Батицького та Салтівському шосе у Салтівському районі. У зв'язку з безперервними обстрілами, що призводить до виникнення пожеж на цій території майстрами районних ділянок ведеться повсюдна заміна та реконструкція пожежних гідрантів.

Станом на 2 липня відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним Державним санітарно-гігієнічним правилам та нормам.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

02 липня 2022, 11:37 Распечатать статью

все новости

Вгору