1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники Харківводоканалу у червні відновили 210 водоводів, 336 оглядових колодязів та 91 водорозбірну колонку

Ремонтники Харківводоканалу у червні відновили 210 водоводів, 336 оглядових колодязів та 91 водорозбірну колонку

Ремонтні бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у червні усунули 210 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання, упорядкували 336 оглядових колодязів, а також відреставрували 91 водорозбірну колонку у всіх районах міста.

Про це повідомив сьогодні, 1 липня, заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада.

«Відновлювальні роботи на трубопроводах холодної води ведемо щодня у всіх районах міста, насамперед усуваємо аварійні ситуації на мережах та оглядових колодязях, що виникають після обстрілів та вибухів. Так, лише у червні усунули руйнування водоводів після прямих влучень снарядів у Шевченківському, Салтівському, Індустріальному та Київському районах. Продовжуємо масштабні ремонтні роботи на трубопроводах у житловому масиві Салтівка,  який зазнав найбільших руйнувань. Наше підприємство, навіть у складних умовах воєнного часу та при дефіциті засобів, палива та обладнання не припиняє заходи щодо підготовки об'єктів до експлуатації в осінньо-зимовий час. Ведемо ревізійні та ремонтні роботи на всіх насосних станціях, контролюємо та міняємо обладнання та прилади, промиваємо резервуари», - зазначив Микола Завада.

За його словами, цього року у зв'язку з військовим становищем, щоб не створювати харків'янам додаткових труднощів та проблем, намітили усі планово-попереджувальні роботи на насосних станціях проводити без відключення споживачів. Вже  відпрацювали технологічні рішення у цьому напрямку. У липні продовжимо встановлення пожежних гідрантів, відновлення вуличних колонок, усунення нештатних ситуацій на зовнішніх трубопроводах.

Фотогалерея

01 липня 2022, 13:42 Распечатать статью

все новости

Вгору