1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно відновлюють подачу води

У Харкові оперативно відновлюють подачу води

Вчора бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» було оперативно ліквідовано три пошкодження на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та упорядковано 12 оглядових колодязів.

Зокрема, у Салтівському районі, який дуже сильно постраждав від ворожої агресії, ремонтники відремонтували оглядову криницю на трубопроводі діаметром 1200 мм.

«Районні бригади оперативно провели необхідний комплекс робіт із капітального ремонту колодязя на водоводі, який забезпечує водопостачанням мешканців понад 200 будинків Салтівського житлового масиву. Під час ремонту в частину будинків вода подавалася зі зниженим тиском, а в решті - водопостачання було відключено. Але вже до 16.00 подача води харків'янам здійснювалася в повному обсязі. Наразі бригади займаються благоустроєм території після ремонту трубопроводу по вул. Гвардійців Широнінців, який було пошкоджено внаслідок чергового обстрілу», - зазначив начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» В'ячеслав Глущенко.

Сьогодні працівниками Комплексу «Харківводопостачання» намічено реконструкцію шести пошкоджених ділянок водоводів.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

27 червня 2022, 11:37 Распечатать статью

все новости

Вгору