1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Салтівському районі готують системи водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період

У Салтівському районі готують системи водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період

Ремонтники Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують масштабні відновлювальні роботи в рамках заходів щодо підготовки об'єктів водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період у районі міста, що найбільш постраждав від обстрілів.

Як повідомив начальник Салтівської районної ділянки В'ячеслав Глущенко, ремонти на зовнішніх мережах ведуться комплексно та повсюдно.

«У планах створити комфортні умови для проживання харків'ян у цьому складному районі, де вороги завдали справді численних руйнувань будинків та інфраструктури. Часто одночасно виконуємо кілька завдань – ремонтуємо мережі, встановлюємо пожежні гідранти, відновлюємо вводи в будинки, щоб запустити внутрішньобудинкові системи, упорядковуємо, а часто й повністю реставруємо пошкоджені оглядові колодязі та водорозбірні колонки. Команда ділянки, без перебільшення, складається з досвідчених майстрів, професіоналів своєї справи, тому оперативно впораємося з усіма численними завданнями» - зазначив В'ячеслав Глущенко.

За його словами, лише цього тижня завершили усунення аварійної ситуації на трубопроводі діаметром 500 мм на вул. Гвардійців Широнінців після влучення снаряда, зараз упорядковується місце розриття. На цій же вулиці після перевірки та приписів ДСНС України відремонтували або встановили нові пожежні гідранти за адресами - 22-б, 26-б, а також по вул. Зубенка, 48. Відновили введення в будинок по Салтівському  Шосе, 157-в, відреставрували оглядовий колодязь по вул. Бучми. Підготували об'єкт на вул. Академіка Павлова до локалізації позаштатної ситуації в мережі.

Ремонти на зовнішніх мережах водопостачання проводять у всіх районах міста. Сьогодні працівниками Комплексу «Харківводопостачання» усувають пориви на 7 пошкоджених ділянках водоводів.

Вчора було оперативно ліквідовано 7 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та упорядковано 9 оглядових колодязів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точна адреса, надасть номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

25 червня 2022, 12:08 Распечатать статью

все новости

Вгору