1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Євген Семикрас – слюсар КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Євген Семикрас – слюсар КП «Харківводоканал»

Слюсар аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» Євген Семикрас з перших днів війни разом із товаришами відновлює подачу води у Київському районі – одному з найбільш постраждалих від обстрілу окупантів.

Як повідомили на підприємстві, стабільне водопостачання мешканців багато в чому залежить від умілих та оперативних дій працівників служби. І Євген Семикрас є одним із яскравих прикладів сумлінного ставлення до важливої ​​справи.

«Внаслідок обстрілів аварія на трубопроводі може статися будь-якої хвилини. Євген неодноразово брав участь у ліквідації подібних пошкоджень на трубопроводах. Довелося йому ремонтувати водоводи і безпосередньо під час ворожого обстрілу, де він також виявив себе з найкращого боку», - зазначили на підприємстві.

За словами чоловіка, він завжди насамперед думає про харків'ян, яких за жодних умов не може підвести.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

23 червня 2022, 17:24 Распечатать статью

все новости

Вгору