1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі готують внутрішньобудинкові комунікації до зими

У Новобаварському районі готують внутрішньобудинкові комунікації до зими

Ремонтники ділянки Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щодня виконують понад 50 заявок, що надходять від харків'ян, і інтенсивними темпами готують внутрішньобудинкові системи до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомив сьогодні, 24 червня, начальник дільниці Новобаварського району Віктор Воронцов, зокрема, капітальний ремонт та відновлення систем провели в будинку на пр. Ново-Баварському, 95, який був сильно зруйнований внаслідок ворожого прямого влучення.

«Керівництвом підприємства було поставлено відповідальне завдання у стислий термін відновити подачу води харків'янам, які проживають у трьох із шести під'їздів цього будинку. Для її виконання, у зв'язку із значними руйнуваннями комунікацій, довелося провести цілий комплекс ремонтних робіт та завдання щодо відновлення водопостачання та водовідведення повністю виконали. Заслуговує на увагу і заміна 160 погонних метрів трубопроводу в будинку на вул. Власенка, 22. Тепер і мешканці цього будинку не матимуть проблем із водопостачанням», - наголосив Віктор Воронцов.

Начальник ділянки Новобаварського району також відзначив велику ефективність проведення спільних ремонтних робіт із відновлення водопостачання із бригадами служб зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання».

«Одним із прикладів плідної співпраці є спільна робота щодо відновлення водопостачання в будинку на вул. Пермській, 12/14. Наші ремонтники замінили близько 20 метрів системи водопостачання, а бригади Комплексу «Харківводопостачання» оперативно провели заміну ділянки трубопроводу довжиною 30 метрів на введенні до будинку. На черзі наші спільні зусилля щодо відновлення водопостачання в повному обсязі у будинку на вул. Петра Болбочана, 6-а. На даний момент, знову-таки через наслідки пов'язані з агресією, нам вдалося відновити подачу води мешканцям на зниженому тиску. Твердо впевнений, що обов'язково знайдемо оптимальне рішення, і мешканці будинку користуватимуться послугами водопостачання та водовідведення у повному обсязі», - підсумував Віктор Воронцов.

Фотогалерея

24 червня 2022, 10:37 Распечатать статью

все новости

Вгору