1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули сім пошкоджень на водоводах

У Харкові усунули сім пошкоджень на водоводах

Бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» учора було ліквідовано 7 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та упорядковано 13 оглядових колодязів.

Зокрема, у Новобаварському районі ремонтники провели комплекс відновлювальних робіт на водоводі діаметром 300 мм на вул. Станційний.

«Завдяки багатому досвіду та злагодженим діям наших бригад АВР реконструкцію трубопроводу провели оперативно та якісно. У зв'язку з тим, що дана магістраль забезпечує водою велику кількість споживачів, у тому числі мешканців приватного сектору, роботи велися без відключення від водопостачання. Завжди націлені на те, щоб харків'яни у цей складний час не відчували дискомфорту під час проведення ремонтних робіт на трубопроводах холодного водопостачання», - наголосив начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євген Сальков.

Сьогодні працівниками Комплексу "Харківводопостачання" ведуться відновлювальні роботи на 10 пошкоджених ділянках водоводів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

23 червня 2022, 11:36 Распечатать статью

все новости

Вгору