1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Індустріальному районі оперативно усувають пошкодження на водоводах

В Індустріальному районі оперативно усувають пошкодження на водоводах

Вчора в Індустріальному районі бригади аварійно-відновлювальних робіт служби зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» оперативно усунули два пошкодження на ділянках трубопроводів холодного водопостачання діаметром 600 мм на вул. Роганській, 149 та вул. Роганській, 155.

Як повідомив сьогодні, 16 червня, начальник районної служби Володимир Сундук, бригадами АВР був проведений комплекс необхідних заходів щодо усунення аварій.

«Виконали земляні та зварювальні роботи, а також упорядкували місця розриттів. Зважаючи на те, що дані трубопроводи забезпечують водопостачанням третину мешканців Індустріального району, ремонтні роботи провели без відключення споживачів від водопостачання. Завдяки злагодженим та вмілим діям ремонтників спрацювали оперативно та якісно», - наголосив Володимир Сундук.

Загалом, учора бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» було ліквідовано 5 пошкоджень на міських трубопроводах холодного водопостачання та відновлено 9 оглядових колодязів. На сьогодні заплановано проведення ремонтних робіт на 10 пошкоджених ділянок водоводів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

17 червня 2022, 10:22 Распечатать статью

все новости

Вгору