1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Салтівському районі оперативно відновлюють пошкоджені обстрілами внутрішньобудинкові системи

У Салтівському районі оперативно відновлюють пошкоджені обстрілами внутрішньобудинкові системи

У Салтівському районі оперативно відновлюють пошкоджені ворожими обстрілами внутрішньобудинкові системи та готують їх до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомила сьогодні, 16 червня, майстер ділянки з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району КП «Харківводоканал» Ірина Решетилова, вчора ремонтники провели вагомий обсяг робіт з відновлення водопостачання в будинку на пр. Тракторобудівників, 107-в, а в будинку на пр. Тракторобудівників, 103 було замінено пошкоджені ділянки каналізаційного стояка та водопровідної мережі. Сьогодні, у ході заходів щодо підготовки внутрішньобудинкових систем до експлуатації в осінньо-зимовий період, у будинку на вул. Героїв Праці, 33 бригада проведе комплекс ремонтних робіт на трубопроводі холодного водопостачання.

«На превеликий жаль, обстріли, що включають як прямі влучання в будинки, так і боєприпаси, що розірвалися, в безпосередній близькості від них, торкнулися всього житлового фонду ділянки. Тому протягом усього часу військової агресії ремонтники прикладають всі зусилля для відновлення та ремонту внутрішньобудинкових систем, а також їх підготовці до експлуатації в осінньо-зимовий період. Роботи дуже багато, але завдяки досвіду та навичкам наших трудівників із поставленими завданнями справляємось», - зазначила Ірина Решетилова.

Майстер дільниці також повідомила, що днями було ліквідовано складне пошкодження на водопровідній системі у будинку на вул. Гвардійців Широнінців, 58, а в будинку на пр. Тракторобудівників, 107-б у чотирьох під'їздах повністю замінили запірну арматуру. За її словами, інколи доводиться виконувати різноманітний спектр ремонтних робіт, при цьому використовуючи нестандартні рішення.

«У зв'язку з тим, що будинки ділянки перебувають в зоні великої ймовірності обстрілів, жителі продовжують користуватися рятівними сховищами. У свою чергу, ми уважно стежимо, щоб тут не траплялося підтоплень. От і в будинку на вул. Гвардійців Широнінців, 50/29 нещодавно оперативно усунули подібну аварійну ситуацію», - підсумувала Ірина Решетилова.

Фотогалерея

16 червня 2022, 10:34 Распечатать статью

все новости

Вгору