1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі відновлюють магістральні водоводи

У Шевченківському районі відновлюють магістральні водоводи

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на магістральних водоводах. Так, сьогодні у роботі пошкоджена ділянка магістрального трубопроводу діаметром 1200 мм на вул. Макаренка, а вчора було ліквідовано протікання на мережі холодного водопостачання діаметром 1000 мм на пр. Людвіга Свободи.

Про це повідомив сьогодні, 15 червня, начальник Шевченківського району служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Цілогородцев.

За його словами, магістральні водоводи забезпечують водопостачання більшості споживачів району, тому ремонтні роботи на таких водоводах завжди виконуються насамперед і оперативно.

«По пр. Людвіга Свободи вчора розпочали та оперативно завершили відновлення аварійної ділянки, також провели засипку місця розриття. Сьогодні ведемо земляні роботи та безпосередньо ремонт на трубопроводі по вул. Макаренка із залученням необхідної спецтехніки, у тому числі з водовідкачування. При ремонтах магістралей великих обсягів найчастіше застосовуємо технологію зварювальних та ревізійних робіт без відключення мешканців від водопостачання, щоб не створювати зайвих проблем харків’янам, працюємо швидко, але якісно та надійно. До початку комендантської години плануємо завершити відновлення позаштатної ситуації на водоводі з подальшим благоустроєм цієї території», - зазначив Андрій Целогородцев.

Загалом учора бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» було ліквідовано 6 пошкоджень на міських трубопроводах холодного водопостачання та відновлено 9 оглядових колодязів. На сьогодні заплановано проведення ремонтних робіт на 10 пошкоджених ділянок водоводів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

15 червня 2022, 10:49 Распечатать статью

все новости

Вгору