1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» обладнання утримується в належному стані

На КП «Харківводоканал» обладнання утримується в належному стані

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» виробниче обладнання утримується в належному стані, а в разі потреби оперативно ремонтується.

Про це повідомив начальник цеху з ремонту та технічного обслуговування обладнання підприємства Олександр Берзон.

«З початку військової агресії фахівці та працівники цеху продовжують працювати у звичайному режимі. Це дозволяє повністю контролювати ситуацію, пов'язану зі справною та безперебійною роботою обладнання, яке задіяне у сферах водопостачання та водовідведення. Якісно відновлюємо запірну арматуру, водорозбірні колонки та гідранти, а також виготовляємо необхідні запчастини та деталі будь-якої складності. Безпосередню участь беремо і під час проведення планово-попереджувальних ремонтних робіт на насосних станціях підприємства», - наголосив Олександр Берзон.

За словами начальника цеху, підрозділ є багатопрофільним і крім виконання основних своїх функцій успішно працює і в інших напрямках. Зокрема, це ремонт та відновлення різних об'єктів.

«Під час проведення ремонтних та виробничих робіт часто використовуються власні рацпропозиції та напрацювання, які дозволяють значно продовжити термін експлуатації обладнання, а також суттєво економити ресурси. У колективі працюють справжні майстри своєї справи, здатні виконувати найскладніші та найвідповідальніші завдання. Серед них – начальник дільниці Володимир Бєлянінов, провідний інженер Михайло Іллінський, ливарник Петро Полєхін, слюсар-ремонтник Леонід Шпілєвий та інші», - підсумував Олександр Берзон.

Фотогалерея

15 червня 2022, 10:06 Распечатать статью

все новости

Вгору