1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» з початку місяця усунули 79 пошкоджень та відремонтували 140 колодязів на водоводах

Бригади КП «Харківводоканал» з початку місяця усунули 79 пошкоджень та відремонтували 140 колодязів на водоводах

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують ефективні роботи з оперативного відновлення подачі води у всіх районах міста. З початку червня вони усунули 79 аварійних ситуацій на водоводах.

Також ремонтники упорядкували 140 оглядових колодязів на трубопроводах холодної води із заміною запірно-регулюючої арматури і капітально відремонтували 33 водорозбірні колонки.

Вчора, 12 червня, зусиллями бригад аварійно-відновлювальних робіт було ліквідовано 9 поривів на водоводах та упорядковано 7 оглядових колодязів. Сьогодні ремонтники взяли в роботу 9 пошкоджених ділянок трубопроводів холодного водопостачання.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

13 червня 2022, 11:35 Распечатать статью

все новости

Вгору