1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Володимир Зубенко - начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Володимир Зубенко - начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал»

Начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал» Володимир Зубенко разом з колегами підтримує кабельні лінії електропередачі у надійному стані під час війни.

Як повідомили на підприємстві, від цього насамперед залежить стабільна робота електрообладнання насосних станцій, які задіяні у забезпеченні водопостачання та водовідведення.

Ще бабуся Володимира Зубенка Ганна Андріївна багато років пропрацювала на першій насосній каналізаційній станції Харкова. Сам він влаштувався на підприємство електриком у 1982 році і за цей час не тільки домігся кар'єрного зростання, а й виховав чимало кваліфікованих фахівців.

Під час війни Володимир Зубенко отримав уламкове поранення в голову, коли ремонтував кабельну лінію електропередачі. Це сталося під час обстрілу в районі перехрестя вул. Дерев'янка та вул. Сумської. Одразу після одужання повернувся на роботу.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

11 червня 2022, 12:41 Распечатать статью

все новости

Вгору