1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Шевченківському районі оперативно відновлюють пошкоджені водоводи

У Шевченківському районі оперативно відновлюють пошкоджені водоводи

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на водоводах. Так, учора було ліквідовано протікання на магістральному трубопроводі холодного водопостачання діаметром 800 мм по Харківському шосе.

Як повідомив сьогодні, 11 червня, майстер Шевченківського району Едуард Гелешко, ремонтні роботи на цій ділянці провели якісно та без відключення мешканців від водопостачання.

«Після завершення земляних та підготовчих робіт виявили три пошкоджені ділянки. Провели зварювальні та ревізійні заходи із застосуванням усієї необхідної техніки, у тому числі тієї, що відкачує воду. Це магістральний трубопровід, який забезпечує водопостачання основної частини Шевченківського району, тож спрацювали дуже оперативно. На черзі проведення робіт із благоустрою території», – зазначив Едуард Гелешко.

Загалом, учора бригадами аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» було ліквідовано чотири пошкодження на міських трубопроводах холодного водопостачання та відновлено 10 оглядових колодязів. На сьогодні заплановано проведення ремонтних робіт на 10 пошкоджених ділянок водоводів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

11 червня 2022, 10:16 Распечатать статью

все новости

Вгору