1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» у військовий час електрокомунікаціям приділяється пильна увага

На КП «Харківводоканал» у військовий час електрокомунікаціям приділяється пильна увага

У військовий час на комунальному підприємстві «Харківводоканал» електрокомунікації та електрообладнання постійно підтримуються у робочому стані, а у разі виникнення аварійних ситуацій, пошкодження оперативно виявляються та усуваються.

За словами начальника електротехнічної лабораторії Володимира Зубенка, під час ворожих обстрілів, унаслідок прямих попадань боєприпасів по кабельним лініям не обходиться без аварій.

«Працюємо оперативно, усуваємо досить складні пошкодження на кабельних лініях електропередачі. До речі, одного разу, під час проведення відповідних робіт, наш підрозділ потрапив під ворожий обстріл, але на щастя всі залишилися живі, поранені та постраждалі одужали і знову перебувають у строю», - зазначив Володимир Зубенко.

Начальник електротехнічної лабораторії підприємства повідомив, що від справного стану електрообладнання та кабельних ліній електропередач безпосередньо залежить безперебійна робота виробничих об'єктів, що забезпечують харків'ян водопостачанням та водовідведенням.

«Тому, співробітники електротехнічної лабораторії, усвідомлюють відповідальність та важливість поставлених завдань, і, незважаючи на військову агресію, докладають усіх зусиль та знань для забезпечення безперервної передачі електроенергії на об'єкти та надійної роботи електрообладнання. Для цього проводиться цілий комплекс необхідних профілактичних заходів, спрямованих на запобігання аварійним ситуаціям на електроустановках. Зокрема, це випробування електрообладнання, а у разі аварії, оперативний пошук та знаходження місця пошкодження кабельної лінії електропередачі з подальшим її усуненням», - наголосив Володимир Зубенко.

Фотогалерея

10 червня 2022, 10:53 Распечатать статью

все новости

Вгору