1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Харківводоканал ремонтує трубопроводи

Харківводоканал ремонтує трубопроводи

Ремонтні бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують відновлювальні роботи на зовнішніх трубопроводах у всіх районах міста.

Так, сьогодні, 9 червня, службою зовнішніх водопровідних мереж проводиться комплекс ремонтів на технічно зношеній ділянці магістрального трубопроводу діаметром 800 мм на вул. Великій Гончарівській у Новобаварському районі. Цей водовід забезпечує водопостачання центральної частини району. Щоб не створювати проблем харків'янам, реставрація відбувається без відключення споживачів. Відновлювальне виробництво планують закінчити сьогодні до початку комендантської години.

Значний обсяг ремонтних робіт на зовнішніх мережах ведеться і в Індустріальному районі на вулиці Роганській. Аварійники вже закінчили земляні та підготовчі роботи на пошкодженій ділянці магістрального водоводу діаметром 600 мм, що забезпечує водоподачу у більшу частину Роганського житлового масиву та прилеглу промзону. Провели комплексну реконструкцію із заміною технічного обладнання, а ще встановили сучасний пожежний гідрант. Також у роботі ще одна ділянка технічно зношеного водоводу діаметром 220 мм по цій же вулиці. Роботи ведуться без відключення споживачів і планують закінчити сьогодні.

Як і раніше, у пріоритеті відновлення водопостачання мешканцям  Салтівського жилмасиву, де після вибухів та прямих влучень зруйновано багато комунікацій. Бригади ремонтників у цьому районі щодня проводять масштабне поновлення зовнішніх трубопроводів різного діаметра. Так, на початку тижня відновили пошкоджені вибухом мережі на пров. Фізкультурному, а вчора завершили перекладку 10 м зруйнованої ділянки водоводу діаметром 300 мм на пров. Дивногірському у Київському районі. Сьогодні ремонтники взяли у роботу трубопроводи на вул. Кричевського та пров. 1-му Дружному.

А всього у Харкові сьогодні, 9 червня, бригади КП «Харківводоканал» усувають позаштатні ситуації на 8 ділянках зовнішніх трубопроводів холодної води. Вчора відремонтували 6 водоводів і упорядкували 8 оглядових колодязів.

Фотогалерея

09 червня 2022, 14:35 Распечатать статью

все новости

Вгору