1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

В Індустріальному районі готують внутрішньобудинкові комунікації до осінньо-зимового періоду

В Індустріальному районі готують внутрішньобудинкові комунікації до осінньо-зимового періоду

Ремонтники ділянки Індустріального району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щодня виконують близько 30 заявок, що надходять від харків'ян, і інтенсивними темпами готують внутрішньобудинкові системи до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомив сьогодні, 9 червня, начальник ділянки Індустріального району Сергій Шеховцов, зокрема, в будинку на пр. Героїв Харкова, 304 у всіх під'їздах встановили нову запірну арматуру, а в будинку на пр. Героїв Харкова, 314 замінили ділянку внутрішньобудинкової мережі холодного водопостачання. Сьогодні ремонтниками намічено провести капітальні відновлювальні роботи внутрішньобудинкової системи водопостачання на вул. Велика Кільцева, 132.

«У зоні особливої ​​уваги нашого підрозділу – капітальний ремонт та відновлення комунікацій водопостачання та водовідведення у житловому фонді, який найбільше постраждав від ворожих обстрілів. Насамперед, це будинки розташовані у мікрорайонах Горизонт та Сонячний. У зв'язку з тим, що руйнування та пошкодження тут колосальні, на цій відповідальній ділянці щодня працюють найдосвідченіші та найвміліші наші бригади. Також завдяки керівництву підприємства забезпечені всім необхідним для проведення ремонтних робіт», – наголосив Сергій Шеховцов.

Начальник ділянки Індустріального району також зазначив, що у зв'язку з поверненням харків'ян з евакуації ремонтники по можливості допомагають їм вирішувати й інші побутові питання, безпосередньо пов'язані з водопостачанням та водовідведенням.

«Насамкінець хотілося б нагадати харків'янам про те, щоб вони використовували раковини та унітази лише за призначенням і не «забивали» стояки побутовими предметами, залишками їжі та будівельним сміттям. Адже зараз у ремонтників, образно кажучи, кожна хвилина на рахунку і замість того, щоб займатися виконанням важливих виробничих завдань, їм доводиться втрачати дорогоцінний час, виконуючи прочистку систем водовідведення», - підсумував Сергій Шеховцов.

Фотогалерея

09 червня 2022, 12:56 Распечатать статью

все новости

Вгору