1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Салтівському районі відновлюють пошкоджені водоводи

У Салтівському районі відновлюють пошкоджені водоводи

Бригади аварійно-відновлювальних робіт служби зовнішніх водопровідних мереж Салтівського району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» докладають усіх зусиль для відновлення подачі води харків'янам, які проживають у районі міста, що найбільш постраждав від обстрілів.

За словами начальника районної служби В'ячеслава Глущенка, вчора ремонтниками було проведено велику роботу з ліквідації пошкодження на магістральному трубопроводі холодного водопостачання діаметром 1200 мм на проспекті Тракторобудівників, який забезпечує водопостачання більшої частини Салтівського житлового масиву. Сьогодні аварійні бригади взяли в роботу усунення пошкодження ще одного водоводу на проспекті Тракторобудівників діаметром 400 мм.

«Величезну шкоду та значні руйнування водопровідному господарству завдають ворожі обстріли, внаслідок яких серйозно ушкоджуються трубопроводи холодного водопостачання. Проте фахівці та ремонтники підрозділу, скажімо так, вже давно виробили певний алгоритм дій під час таких екстремальних ситуацій. Тому аварії усуваємо оперативно та якісно, ​​забезпечуючи стабільну подачу води харків'янам», - наголосив В'ячеслав Глущенко.

Начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж також зазначив, що поряд з ліквідацією аварійних ситуацій, що виникають на трубопроводах, підрозділ також обов'язково займається і благоустроєм місць розриття. Зокрема, сьогодні такі роботи ведуться на площі Захисників України, де ліквідували аварію на водоводі діаметром 300 мм.

Загалом, учора бригадами аварійно-відновлювальних робіт було ліквідовано 8 пошкоджень на міських трубопроводах холодного водопостачання та відновлено 12 оглядових колодязів. Сьогодні, 8 червня, заплановано проведення ремонтних робіт на 5 ушкоджених ділянок водоводів.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

08 червня 2022, 11:16 Распечатать статью

все новости

Вгору