1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі ремонтують водоводи

У Новобаварському районі ремонтують водоводи

Аварійні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у Новобаварському районі. Так сьогодні, 7 червня ведуться ремонтні роботи на трубопроводі діаметром 800 мм на вулиці Полтавський Шлях та діаметром 300 мм по пров. Болгарському.

За словами начальника Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євгена Салькова, водовід по вулиці Полтавський Шлях магістральний, та подає воду на більшу частину будинків Новобаварського району, а також мікрорайонів – Новоселівка, Холодна Гора та Лиса Гора.

«Оскільки трубопровід магістральний та забезпечує водою багатьох харків'ян, було прийнято рішення не відключати водопостачання споживачів, а перепідключити на паралельні мережі. І лише частина будинків масиву Холодна гора до закінчення ремонту отримуватиме воду на зниженому тиску. На місці виявленої позаштатної ситуації провели земляні та попередні роботи, визначили характер протікання та обсяг ремонту. Одночасно відновлюємо і технічно зношений водовід по пров. Болгарському. Для оперативного виконання виробництва застосовуємо всю необхідну спецтехніку та сучасні матеріали», - зазначив Євген Сальков.

За його словами, відновлювальні роботи на цих ділянках планується закінчити сьогодні, до початку комендантської години. Ремонтники націлені якнайшвидше відновити подачу води мешканцям району.

«Докладаємо всіх зусиль для того, щоб роботи провести якісно та завершити вчасно. Сьогодні ми, як уже звикли за час воєнного стану, щоб харків'яни не відчували дискомфорту, намагаємося максимально швидко реагувати на всі виклики та оперативно ліквідовувати аварійні ситуації, що виникають, на зовнішніх мережах холодного водопостачання», - підкреслив начальник Новобаварського району.

07 червня 2022, 14:18 Распечатать статью

все новости

Вгору