1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Харківводоканал продовжує відновлювальні роботи на зовнішніх водоводах у Салтівському житловому масиві

Харківводоканал продовжує відновлювальні роботи на зовнішніх водоводах у Салтівському житловому масиві

Ремонтні бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують відновлювальні роботи на зовнішніх водоводах у Салтівському житловому масиві.

Як повідомив сьогодні, 4 червня, начальник Московського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» В'ячеслав Глущенко, дільнична бригада завершила ремонт зруйнованого вибухом трубопроводу діаметром 300 мм на вул. Дружби Народів. Провели повний комплекс реставраційних робіт із заміною тех. обладнання, переклали 10 м водоводу, встановили сучасний пожежний гідрант.

«Відновлення водоводів Салтівки ведеться щоденно, планово та масштабно. Сьогодні у роботі два об'єкти в даному районі. Розпочали земляні роботи для подальшого усунення позаштатної ситуації на мережах діаметром 150 мм на пр. Тракторобудівників. А також готуємось до ремонту водоводу діаметром 300 мм на вул. Гвардійців Широнінців. Ми дали обіцянку нашим споживачам із Салтівки забезпечити їх водою, і цю обіцянку виконуємо, - наголосив В'ячеслав Глущенко.

Відновленням подачі води до будинків Салтівського мікрорайону займаються і бригади Київського району. Вчора вони завершили ремонт на пошкодженій ділянці трубопроводу діаметром 300 мм на вул. Сучасній, а також упорядкували 3 оглядові колодязі. Сьогодні реставрують водовід діаметром 100 мм на вул. Металургійній.

А всього в Харкові вчора, 3 червня, аварійники комплексу «Харківводопостачання» усунули 5 позаштатних ситуацій на трубопроводах і упорядкували 8 оглядових колодязів. Сьогодні відновленням зовнішніх мереж займаються 16 ремонтних бригад, у роботі 11 об'єктів.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

04 червня 2022, 11:15 Распечатать статью

все новости

Вгору