1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова. Іоланта Дика - начальник дільниці КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. Іоланта Дика - начальник дільниці КП «Харківводоканал»

Начальник дільниці Немишлянського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Іоланта Дика з перших днів війни продовжує працювати на своєму робочому місці.

Як повідомили на підприємстві, начальник дільниці разом із підлеглими успішно справляється з поставленими завданнями та оперативно реагує на позаштатні ситуації.

«Іоланті Дикій вдалося сформувати кваліфікований колектив, який успішно справляється з великим обсягом робіт, незважаючи на війну. Окрім виконання щоденних завдань підрозділ готує внутрішньобудинкові системи до експлуатації в осінньо-зимовий період», - зазначили на підприємстві.

Як розповіла Іоланта Дика, під час війни у робітників склалися дружні стосунки з харків'янами, що дуже допомагає у роботі.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

03 червня 2022, 18:03 Распечатать статью

все новости

Вгору