1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Ремонтники КП «Харківводоканал» у травні упорядкували 72 водорозбірні колонки

Ремонтники КП «Харківводоканал» у травні упорядкували 72 водорозбірні колонки

Ремонтні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують ефективні роботи з відновлення подачі холодної води у всі райони міста. Так, у травні упорядкували 72 водорозбірні колонки, як одне з альтернативних рішень водопостачання споживачів.

За словами заступника директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Миколи Завади, реставрація водорозбірних, так званих – вуличних колонок відбувається в рамках заходів підготовки об'єктів водопостачання до роботи в осінньо-зимовий період.

«Здебільшого, водорозбірні колонки розташовані у приватному секторі міста, там, де не має чи частково не має індивідуального підключення будинків до централізованої водопровідної мережі. Але сьогодні, в умовах воєнного часу, саме вуличні колонки іноді ставали в нагоді навіть мешканцям багатоповерхових будинків, коли вибухи порушували цілісність трубопроводів та водопостачання у квартирах пропадало до усунення пориву. Минулого місяця найбільше водорозбірних колонок відновили у Холодногірському, Основ'янському та Новобаварському районах Харкова. Ремонти ведемо за графіком і до кінця літніх місяців плануємо упорядкувати всі вуличні колонки», - зазначив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання».

Інтенсивні роботи з оперативного відновлення подачі води продовжуються. Вчора ремонтниками Комплексу «Харківводопостачання» було ліквідовано чотири пошкодження на міських трубопроводах холодного водопостачання та упорядковано 14 оглядових колодязів. Зокрема, в Салтівському мікрорайоні, найбільш постраждалому від обстрілів, аварійники Київського району завершили відновлювальні роботи на трьох зруйнованих ділянках зовнішніх водопровідних мереж і упорядкували два оглядові колодязі.

Сьогодні бригадами підприємства взято до роботи сім ділянок пошкоджених водоводів.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

03 червня 2022, 14:35 Распечатать статью

все новости

Вгору