1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Немишлянському районі готують системи до осінньо-зимового періоду

У Немишлянському районі готують системи до осінньо-зимового періоду

Ремонтники ділянки Немишлянського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щодня виконують близько 40 заявок, що надходять від харків'ян.

Також районні бригади оперативно відновлюють внутрішньобудинкові системи, підключають до водопостачання харків'ян, що повернулися додому, і активно включилися в підготовку до експлуатації комунікацій в осінньо-зимовий період.

Як повідомила сьогодні, 3 червня, начальник ділянки Немишлянського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» Іоланта Дика, у зв'язку з поверненням харків'ян до рідного міста, роботи значно побільшало, але це приємний клопіт для ремонтників.

«Тому намагаємося працювати якомога оперативніше, але при цьому якісно. Зокрема, днями у стислий термін замінили каналізаційні стояки у під'їздах будинків за адресами – вул. Амосова, 9, вул. Амосова, 23 та вул. Танкопія, 47. А ось у будинку на вулиці Ощепкова, 8 встановили нову внутрішньобудинкову систему холодного водопостачання. У роботі використовуємо лише нові якісні матеріали - поліетиленові труби, які прослужать людям не один десяток років», - наголосила Іоланта Дика.

Начальник ділянки Немишлянського району також повідомила, що важливим фактором досягнення необхідних результатів роботи є довірчі та теплі стосунки з мешканцями.

«Виробничі ситуації у цей складний час виникають різні. Ось, зокрема, ремонтникам для ліквідації аварійної ситуації необхідно терміново потрапити до квартири, де тимчасово відсутні мешканці. І тоді, разом із їхніми сусідами підшукуємо правильне рішення для усунення аварії. Також, у разі потреби, надаємо допомогу харків'янам і у вирішенні інших побутових питань. І таких прикладів у нас достатньо», - наголосила Іоланта Дика.

Фотогалерея

03 червня 2022, 10:55 Распечатать статью

все новости

Вгору