1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» відновлює зруйновані водоводи

КП «Харківводоканал» відновлює зруйновані водоводи

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у складних умовах ефективно виконують відповідальне завдання щодо відновлення подачі води до всіх будинків харків'ян.

Реставрація зруйнованих зовнішніх водопровідних мереж проводиться у всіх районах міста. На виїзді працюють 18 ремонтно-відновлювальних бригад.

Сьогодні ремонтники комплексу «Харківводопостачання» взяли до роботи 12 аварійних ситуацій на трубопроводах різних діаметрів. Виробництво розгорнули у Шевченківському, Основ'янському, Індустріальному, Новобаварському та Салтівському районах Харкова. Так, у житловому масиві Салтівка, який знаходиться на особливому контролі через численні пориви на зовнішніх мережах, продовжуються відновлювальні роботи в районі вул. Азовської та вул.Заміської.

Вчора усунули 6 поривів на водоводах і упорядкували 8 оглядових колодязів.

Нагадуємо, що КП «Харківводоканал» ретельно контролює якість води централізованої системи водопостачання нашого міста. Наші співробітники щодня виходять на свої робочі місця та постійно стежать за якістю води на всіх етапах водопідготовки.

Станом на 28 травня відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам та нормам. КП «Харківводоканал» має всі необхідні реагенти в достатній кількості, всі насосні станції працюють у штатному режимі.

 Працюємо для харків'ян.

Фотогалерея

28 травня 2022, 11:07 Распечатать статью

все новости

Вгору