1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

#Обличчя_Харкова: співробітник КП «Харківводоканал» Андрій Міщенко

#Обличчя_Харкова: співробітник КП «Харківводоканал» Андрій Міщенко

Слюсар-сантехнік комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Андрій Міщенко з перших днів війни відновлює комунікації у пошкоджених обстрілами будинках поки ще Московського району.

Як повідомили на підприємстві, завдяки багатому досвіду та навичкам, набутим за 30 років роботи у житлово-комунальному господарстві міста, Андрію Міщенку вдається оперативно відновлювати подачу води навіть під ворожою канонадою.

«Внаслідок обстрілів дуже серйозно ушкоджуються внутрішньобудинкові системи водопостачання та водовідведення. Андрій Вікторович разом із товаришами працює в одному з найнебезпечніших районів Харкова і завжди готовий ліквідувати аварійну ситуацію будь-якої складності», - зазначили на підприємстві.

За словами Андрія Міщенка, виконанню важливих виробничих завдань сприяє велика відповідальність перед харків'янами, які у цей складний час демонструють твердість духу та непохитну волю до перемоги.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

10 травня 2022, 10:45 Распечатать статью

все новости

Вгору