1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно усувають пошкодження на водоводах та контролюють стоки

У Харкові оперативно усувають пошкодження на водоводах та контролюють стоки

Аварійні бригади «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на зовнішніх водоводах, відновлюють внутрішньобудинкові комунікації та контролюють системи стоків.

Так, працівниками Комплексу «Харківводопостачання» виконуються всі заходи для налагодження водопостачання у кожну квартиру харків'ян. Вчора ліквідували три пошкодження на міських трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували вісім оглядових колодязів. Також відновлюються пошкоджені пожежні гідранти та за заявками споживачів ведуться ремонтні роботи на несправних водорозбірних колонках.

Сьогодні, 23 квітня, аварійні бригади комплексу відновлюють пошкоджені ділянки трубопроводів у всіх районах міста. Задіяна необхідна спецтехніка та обладнання.

Лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щоденно проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Бригади Комплексу «Харківводовідведення» відпрацьовують понад 55 заявок на зовнішніх каналізаційних мережах, що надійшли на профілактичне чищення. Задіяно 11 аварійних бригад із застосуванням необхідної спецтехніки. Крім цього, комунальники ремонтують та відновлюють пошкоджені каналізаційні трубопроводи та колодязі. Зокрема, продовжують перекладання зовнішнього каналізаційного колектора у Новобаварському районі.

Працівники управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем планово відновлюють пошкоджені комунікації на 20 об'єктах у всіх районах міста, щоб забезпечити подачу води до квартир та провести ремонт та заміну каналізаційних випусків. Також оперативно ліквідовують різні аварійні ситуації, що виникли після ворожих обстрілів, підключають до водозабезпечення харків'ян, що повернулися додому, і підтримують у належному технічному стані сховища.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Фотогалерея

23 квітня 2022, 11:52 Распечатать статью

все новости

Вгору