1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Подача води до всіх харківських будинків на особливому контролі

Подача води до всіх харківських будинків на особливому контролі

Аварійно-ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» продовжують наполегливо працювати над забезпеченням водою всіх харків'ян.

Як повідомив сьогодні, 1 квітня, начальник ділянки Новобаварського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» Віктор Воронцов, подача води до всіх житлових будинків є головним пріоритетом у роботі підрозділу.

«З першого дня військової агресії до злагодженої роботи колективу внесли певні корективи та виділили основні напрямки роботи. Це – забезпечення водою харків'ян, які проживають у всіх без винятку житлових будинках у районі, оперативне усунення пошкоджень внутрішньобудинкових систем, що виникають внаслідок обстрілів та підтримання в належному стані підвальних приміщень-укриттів. З цими найважливішими завданнями справляємося, завдяки насамперед нашим самовідданим трудівникам, які прикладають усі сили, знання та навички для виконання виробничих завдань», - наголосив Віктор Воронцов.

Начальник ділянки Новобаварського району також повідомив, що спочатку військових дій довелося допомагати й іншим комунальним службам.

«Якщо потрібно, то завжди надавали дієву допомогу у ліквідації аварій харківським комунальникам. І це ніколи навіть не обговорювалося у колективі. Така взаємодопомога дозволяє ефективніше підтримувати в робочому стані житлово-комунальне господарство міста в цей дуже складний період», - зазначив Віктор Воронцов.

Фотогалерея

01 квітня 2022, 12:56 Распечатать статью

все новости

Вгору