1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У всіх районах Харкова відновлюють водопостачання

У всіх районах Харкова відновлюють водопостачання

Ремонтники комунального підприємства «Харківводоканал» попри постійні обстріли відновлюють міські мережі водопостачання.

За словами начальника Київського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Віталія Чупандіна, районні бригади аварійно-відновлювальних робіт щодня докладають усіх зусиль для ремонту пошкоджених мереж холодного водопостачання.

«Працювати доводиться в складних умовах. Але, незважаючи на труднощі робимо все, що від нас залежить, щоб подача води харків'янам здійснювалася в плановому режимі. Для цього доводиться приймати і неординарні рішення, адже ушкодження на водоводах часом бувають дуже серйозні. І тут на першому плані – велика відповідальність перед харків'янами, високий професіоналізм фахівців та працівників, які знаходять вихід із будь-якої складної ситуації», - наголосив Віталій Чупандін.

Начальник Київського району служби зовнішніх водопровідних мереж також зазначив, що виконанню поставлених завдань з оперативного відновлення пошкоджених мереж холодного водопостачання суттєво сприяє і постійна підтримка керівництва підприємства.

Вчора ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» провели запланований обсяг робіт із відновлення водопостачання у Слобідському, Немишлянському, Київському та Шевченківському районах міста. Паралельно з ремонтними роботами на водоводах упорядковуються і оглядові колодязі.

Сьогодні ведуться відновлювальні роботи на трубопроводах холодного водопостачання у Московському, Слобідському, Київському та Основ'янському районах.

Фотогалерея

28 березня 2022, 12:26 Распечатать статью

все новости

Вгору