1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно відновлюють подачу води

У Харкові оперативно відновлюють подачу води

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» працюють у штатному режимі, оперативно відновлюють подачу води та ремонтують трубопроводи.

Учора працівники Комплексу «Харківводопостачання» провели великий обсяг робіт із відновлення водопостачання у Новобаварському, Немишлянському, Індустріальному, Основ'янському та Шевченківському районах міста. Паралельно упорядковуються і ремонтуються оглядові колодязі.

Сьогодні ремонтники проводять відновлювальні роботи на водоводах у Слобідському, Немишлянському, Київському та Шевченківському районах.

Вміло працюють і бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем, відновлюючи подачу води у квартирах усіх районів Харкова. Як повідомили в управлінні, у зв'язку з поверненням харків'ян до рідного міста, додалося і приємних клопотів. Вони пов'язані з підключенням до системи водопостачання і водовідведення городян, які повернулися.

Мережі водовідведення міста також працюють справно та перебувають під контролем. Аварійні бригади Комплексу «Харківводовідведення» постійно проводять профілактичні чищення на мережах.

Для економії часу бригад аварійно-ремонтних робіт просимо детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити цілодобово за телефоном 15-33.

Фотогалерея

27 березня 2022, 12:02 Распечатать статью

все новости

Вгору