1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові відновлюють водопостачання

У Харкові відновлюють водопостачання

Бригади аварійно-відновлювальних робіт комунального підприємства «Харківводоканал» оперативно ліквідують ушкодження на мережах холодного водопостачання міста.

Як повідомив сьогодні, 25 березня, начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Слобідського району Комплексу «Харківводопостачання» Олексій Мацюк, щодня досвідченими та вмілими трудівниками підрозділу проводиться необхідний комплекс робіт з ремонту та відновлення трубопроводів.

«Часто доводиться працювати у складних умовах воєнного часу. Але наші майстри, як кажуть, не з боязкого десятка. Тому прикладаємо всі зусилля для того, щоб якомога оперативніше усунути пошкодження, що відбулося на водоводі. Деколи доводиться вдаватися до нестандартних рішень, але найголовніше наше завдання полягає в тому, щоб харків'яни були з водою. І з цим завданням із честю справляємося, адже в районі працюють справжні майстри», - наголосив Олексій Мацюк.

Незважаючи на вкрай небезпечну ситуацію на вулицях міста, ремонтники комплексу «Харківводопостачання» сьогодні, 25 березня, виконують заявки щодо усунення течі на водоводах майже у всіх районах міста. А вчора було відновлено водопостачання у Московському, Новобаварському та Шевченківському районах.

Фотогалерея

25 березня 2022, 12:51 Распечатать статью

все новости

Вгору