1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно відновлюють пошкоджені внутрішньобудинкові системи

У Харкові оперативно відновлюють пошкоджені внутрішньобудинкові системи

Аварійно-ремонтні бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» у найскладніших умовах оперативно відновлюють пошкоджені внутрішньобудинкові системи.

Як повідомив сьогодні, 24 березня, начальник ділянки Московського району Комплексу «Харківводовідведення» Андрій Євдошенко, щодня працівникам підрозділу доводиться вирішувати дедалі складніші завдання щодо відновлення подачі води до будинків харків'ян.

«З початком військових дій у місті постійно обстрілюється та руйнується районний житловий фонд, але фахівці та працівники ділянки роблять все можливе та неможливе для відновлення пошкоджених внутрішньобудинкових систем. Увечері, після настання комендантської години детально аналізуємо ситуацію, що склалася, визначаємо фронт робіт на наступний день. Насамперед беремо в роботу будинки харків'ян, які вимагають невідкладного ремонту», - наголосив Андрій Євдошенко.

За словами начальника дільниці, ситуація в районі контрольована. І це завдяки висококваліфікованим трудівникам та умільцям, які продовжують виконувати свою найважливішу роботу із забезпечення водопостачання та водовідведення харків'янам.

«Усе частіше ми повинні приймати миттєві нестандартні рішення для відновлення подачі води. Ось і сьогодні, наприклад, безпосередньо підключили водопровідну поліетиленову трубу з одного будинку до іншого, де не було можливості відновити внутрішньобудинкову систему холодного водопостачання. Словом, кожен новий день готує серйозні випробування, але ми готові до них на всі сто», - зазначив Андрій Євдошенко.  

Фотогалерея

24 березня 2022, 12:32 Распечатать статью

все новости

Вгору