1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у всіх районах Харкова

Бригади КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у всіх районах Харкова

Аварійно-ремонтні бригади комунального підприємства «Харківводоканал» відновлюють водопостачання та оглядові колодязі у всіх районах Харкова.

За словами начальника Шевченківського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Андрія Целогородцева, внаслідок безперервних вибухів та обстрілів вулиць міста, ударною хвилею порушується структура подачі води трубопроводами, а також виникають різні нештатні ситуації на мережах. 

«Щоранку у всіх районах міста наші ремонтники приймають заявки про течі з колодязів та проводять ремонтні та відновлювальні роботи на мережах та самих колодязях. Якщо потрібно міняємо запірну арматуру. Так сьогодні у Шевченківському районі вже усуваємо аварійне протікання на трубопроводі та виконуємо заявки на ремонт 3 колодязів. І така ситуація у всіх районах Харкова. Майже кожен виїзд на ремонти, попадаємо під обстріли, але пересиділи та працюємо далі. Так, війна прийшла в наше місто, та ми тримаємося, виконуємо свою роботу, завдяки чому харків'яни з водою», - зазначив Андрій Целогородцев.

Незважаючи на небезпечну ситуацію на вулицях міста, ремонтники комплексу «Харківводопостачання» сьогодні, 23 березня, виконують заявки щодо усунення протікання на водоводах у Новобаварському, Шевченківському, Київському та Слобідському районах. А вчора відновили водопостачання у Слобідському, Індустріальному, Основ'янському, Новобаварському, Холодногірському та Шевченківському районах.

23 березня 2022, 12:14 Распечатать статью

все новости

Вгору