1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» просить харків'ян не здійснювати неперевірених викликів

КП «Харківводоканал» просить харків'ян не здійснювати неперевірених викликів

Комунальне підприємство «Харківводоканал» просить харків'ян ретельніше перевіряти місця ймовірних протікань води та не здійснювати неперевірених викликів.

За словами начальника служби водопровідних мереж Московського району КП «Харківводопостачання» В'ячеслава Глущенка, продовжується інтенсивне танення снігу, вулицями течуть струмки, у зв'язку з чим харків'яни помилково припускають, що це порив водоводу. Так тільки вчора аварійна бригада прийняла чотири такі помилкові виклики аварійних бригад. 

«Московський район один із тих, що найбільше страждає від вибухів. Наші ремонтники щодня виконують кілька відновлювальних робіт на трубопроводах холодного водопостачання, плюс проводять реконструкцію 4-5 оглядових колодязів. І це під безперервним обстрілом. Так, ми намагаємося реагувати та перевіряти всі заявки, щоб забезпечити споживачів водою, але коли приїжджаємо, а там немає пориву, а тане сніг, шкода змарнованого часу та марно витраченого палива в автомобілі. Тим більше, що в цей період могли б справді усунути десь аварійну ситуацію на мережах», - наголосив В'ячеслав Глущенко.

Він попросив харків'ян, перш ніж дзвонити та повідомляти про протікання, переконатися, що це саме порив, а не танення снігу та точніше вказувати місце аварійної ситуації.

Також, на підприємстві повідомили, що вчора, 21 березня, ремонтні бригади Комплексу «Харківводопостачання» відновили трубопроводи в Московському, Новобаварському та Шевченківському районах міста. Сьогодні мережі ремонтують в Індустріальному, Новобаварському та Шевченківському районах. А колодязі вчора і сьогодні, реставрують по всьому місту.

22 березня 2022, 14:40 Распечатать статью

все новости

Вгору