1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові контролюють якість водопровідної води

У Харкові контролюють якість водопровідної води

КП «Харківводоканал» ретельно контролює якість води у централізованій системі водопостачання міста.

Як повідомили на підприємстві, фахівці контролюють якість водопровідної води цілодобово без вихідних: під час процесу водопідготовки та у контрольних точках водопровідної мережі по всіх районах міста.

Станом на 22 березня відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам та нормам.

«Ми працюємо 24/7, долаючи всі обставини, просимо харків'ян дотримуватись спокою та набрати необхідний запас води, на випадок позаштатних ситуацій на спорудах та мереж водопостачання після обстрілів та вибухів», - зазначили на підприємстві.

Працівники аварійних бригад, чергові бригади аварійно-диспетчерських служб, виробничі служби, служби експлуатації мереж водопостачання та водовідведення, водії спецтехніки забезпечені всім необхідним. Техніка одразу виїжджає у разі виникнення аварійних ситуацій.

Телефон для довідок: 15-33.

22 березня 2022, 11:53 Распечатать статью

все новости

Вгору