1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові усунули шість аварій на трубопроводах

У Харкові усунули шість аварій на трубопроводах

Вчора аварійно-ремонтними бригадами Комплексу «Харківводопостачання» було усунуто шість пошкоджень на трубопроводах у Київському, Новобаварському, Холодногірському та Слобідському районах міста.

Незважаючи на військові дії, бомбардування та постійні обстріли, працівники підприємства продовжують свою важливу роботу зі стабільного забезпечення мешканців Харкова водою. Щодня вони проводять цілий комплекс ремонтно-відновлювальних заходів. Це - пошук та усунення течій на водопроводах, заміна та ремонт трубопроводів, ремонт оглядових колодязів, заміна засувок та інші необхідні роботи для належного функціонування всієї системи водопостачання міста.

Сьогодні перед трудівниками аварійно-ремонтних бригад Комплексу «Харківводопостачання» знову постає складне та відповідальне завдання – відновити пошкоджені трубопроводи холодного водопостачання майже у всіх районах Харкова. На тверде запевнення керівництва підприємства, ремонтники докладуть усіх зусиль для його виконання - харків'яни будуть з водою. 

Фотогалерея

18 березня 2022, 12:18 Распечатать статью

все новости

Вгору