1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові оперативно приводять до ладу внутрішньобудинкові системи

У Харкові оперативно приводять до ладу внутрішньобудинкові системи

У всіх районах міста аварійно-ремонтні бригади Комплексу «Харківводовідведення» ведуть ремонтні роботи на внутрішньобудинкових системах холодного водопостачання та водовідведення.

Про це повідомив сьогодні, 18 березня, начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«Зараз кожний ранок розпочинається з обробки заявок, яких надходить до диспетчерської служби доволі багато. Швидко плануємо першочерговість ремонтів залежно від складності руйнувань та наслідків. Зокрема, таких, як підтоплення підвальних приміщень, де рятуються люди від бомбардувань та ворожих обстрілів. І відразу ж, оперативно, аварійно-ремонтні бригади приступають до необхідної роботи по відновленню водопостачання в будинках харків’ян. Тут ще справа і в тому, що намічений обсяг робіт слід виконати обов’язково до настання комендантської години. Тому, робимо все можливе і неможливе для забезпечення харків’ян водою та справною каналізацією, незважаючи на ризик для життя наших працівників», - підкреслив Валерій Харлан.

Начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем також зазначив, що на сьогодні слід привести до ладу в будинках харків’ян 11 стояків і забезпечити водою 110 квартир.

18 березня 2022, 11:19 Распечатать статью

все новости

Вгору