1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» відновлює внутрішньобудинкові системи

КП «Харківводоканал» відновлює внутрішньобудинкові системи

Бригади Комплексу «Харківводвідведення» реагують на всі заявки та відновлюють внутрішньобудинкові системи холодного водопостачання та водовідведення в усіх районах міста.

Про це повідомив сьогодні, 16 березня, начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«Кожний ранок з початком військових дій починається зі збору інформації про руйнування та пориви в будинках харків'ян. Сьогодні, наприклад, 98 квартир та 13 стояків у будинках наших споживачів залишилися без води. Частину не змогли виконати вчора. Особливо багато заявок із тих районів, що постраждали від нічних обстрілів. Оскільки багато наших працівників працюють за місцем проживання, то вже зранку, не чекаючи на заявку, вони йдуть і починають ремонтні роботи де потрібно. Зізнаюся, намагаємося менше пересуватися автотехнікою, щоб не привертати зайвої уваги і не потрапляти під обстріли», - зазначив Валерій Харлан.

За його словами, враховуючи воєнний стан,  головний девіз у роботі управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем – безпека працівників, наявність води в будинках та відсутність води у підвалах. І кожна нарада з начальниками дільниць починається нагадуванням про це.

«Намагаємося реагувати на всі заяви, іноді знаходимо найнестандартніші рішення, аби дати людям воду. Під контролем будинки в усіх районах міста, наші працівники визначають першочерговість ремонтів, в пріоритеті багатоквартирні будинки, там, де без послуги залишається багато мешканців. Хочу заспокоїти харків'ян, якщо ви подали заявку, але у вас не відновили водопостачання чи водовідведення сьогодні, отже, відреагують завтра, але це обов'язково буде», - наголосив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем.

Він поінформував, що щоранку в обов'язковому порядку проводиться профілактичне чищення внутрішніх систем водовідведення у всіх сховищах та метрополітені, а також соціальних спорудах міста, що працюють.

16 березня 2022, 10:56 Распечатать статью

все новости

Вгору