1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Немишлянському районі відновили подачу холодної води

У Немишлянському районі відновили подачу холодної води

Ремонтники комунального підприємства «Харківводоканал» усунули аварійну ситуацію на трубопроводі холодного водопостачання у Немишлянському районі Харкова. Подання води споживачам повністю відновлено.

Також, учора завершили ремонтні роботи на зовнішніх мережах водопостачання в Основ'янському, Індустріальному, Київському та Шевченківському районах.

Сьогодні, 14 березня, аварійники Комплексу «Харківводопостачання» проводять відновлювальні роботи в Індустріальному, Основ'янському, Київському, Шевченківському та завершують роботу з ліквідації суттєвого пориву водоводу у Холодногірському районі.

КП «Харківводоканал» працює у штатному режимі. Усі Комплекси та служби підприємства виконують свої виробничі завдання.

Не зважаючи на вибухи та авіанальоти, наші аварійні бригади приймають заявки та виїжджають на виклики. Усі аварійно-ремонтні бригади забезпечені необхідними матеріалами та обладнанням, а спецтехніка завжди готова до виїзду у разі виникнення позаштатних ситуацій.

Для економії часу аварійної бригади просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити цілодобово за телефоном 15-33.

Фотогалерея

14 березня 2022, 13:01 Распечатать статью

все новости

Вгору