1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» забезпечує повноцінним харчуванням працівників і харків’ян

КП «Харківводоканал» забезпечує повноцінним харчуванням працівників і харків’ян

КП «Харківводоканал» забезпечує повноцінним харчуванням та гарячими обідами своїх співробітників, членів їхніх сімей, а також харків'ян, які вимушені перебувати в укриттях підприємства.

Про це повідомила сьогодні, 10 березня, начальник адміністративно-господарського управління КП  «Харківводоканал» Галина Ткаченко.

«Керівництвом підприємства з початком воєнних дій відразу ж було ухвалено рішення про забезпечення гарячими обідами та повноцінним харчуванням працівників підприємства на всіх виробничих об'єктах. Це і аварійно-ремонтні бригади, які цілодобово працюють, відновлюючи харків'янам водопостачання та водовідведення. А ще їм організована видача продуктів під час виїздів на усунення аварійних ситуацій. Також повноцінне харчування отримують члени сімей наших співробітників та харків'яни, які вимушені перебувати в укриттях підприємства», - наголосила Галина Ткаченко.

Начальник адміністративно-господарського управління також зазначила, що на підприємстві в достатку випікають хліб та хлібобулочні продукти для власних потреб. «Робимо все для того, щоб усі перераховані вище харків'яни були ситі і нагодовані. З цим найважливішим завданням справляємось і надалі докладемо всіх сил для його виконання. Турбота про людей у пріоритеті на нашому підприємстві, а особливо це важливо та значуще сьогодні», - наголосила на завершення Галина Ткаченко.

Фотогалерея

10 березня 2022, 10:50 Распечатать статью

все новости

Вгору