1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові відновлюють зруйновані мережі водопостачання

У Харкові відновлюють зруйновані мережі водопостачання

Аварійні бригади КП «Харківводоканал» відновлюють зруйновані мережі водопостачання у всіх районах міста.

Як повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства – директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков, ремонтні бригади реагують на всі виклики та заявки про позаштатні ситуації на зовнішніх трубопроводах холодної води.

«Так, учора усунули аварійну ситуацію на водоводі діаметром 200 мм та відновили водопостачання мешканцям Новобаварського району. У Шевченківському районі провели ремонтні роботи на мережах та відновили 4 оглядові колодязі. З урахуванням військових дій ремонтуємо трубопроводи без відключення абонентів, щоб мінімізувати відсутність води в будинках харків'ян. Не дивлячись ні на що, ми продовжуємо працювати, всі наші служби на місці, аварійні ситуації усуваємо, все під контролем», - зазначив Владлен Волков.

За його словами, сьогодні аварійні бригади Комплексу «Харківводопостачання» ліквідовують протікання на трубопроводах у Слобідському, Шевченківському, Київському, Новобаварському, Немишлянському та Холодногогірському районах міста.

Нагадаємо, харків'яни можуть дзвонити до диспетчерської КП «Харківводоканал» за єдиним коротким номером 15-33, доступним безкоштовно з усіх мобільних операторів та стаціонарних телефонів.

Фотогалерея

10 березня 2022, 10:24 Распечатать статью

все новости

Вгору