1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» привітали дітей з новорічними святами

На КП «Харківводоканал» привітали дітей з новорічними святами

Близько 1500 дітей співробітників комунального підприємства КП «Харківводоканал» отримали новорічні солодкі подарунки.

Як зазначила голова первинної профспілкової організації КП «Харківводоканал» Наталія Муравйова, вітати дітей працівників підприємства з новорічними святами давно стало доброю традицією, адже крім солодощів, вони отримують приємні, незабутні емоції та чудовий настрій.

«Щира турбота про наше майбутнє – один із головних пріоритетів роботи профспілкової організації підприємства. У попередні роки солодкі подарунки вручалися дітлахам під час проведення яскравих новорічних ранків. Але, у зв'язку з епідеміологічним станом, що склався, зараз святкові заходи не проводяться і солодощі передаються дітям через батьків», - підкреслила Наталія Муравйова.

І все ж таки цього року не обійшлося без приємних винятків. Зокрема, Варя та Герман Коробейникові отримали подарунки особисто. Вони розповіли, що завжди з нетерпінням чекають на новорічні свята, адже в цей час трапляються справжні дива. Ось і сьогодні їм вручили солодкі подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки з «Харківводоканалу».

Фотогалерея

12 січня 2022, 13:19 Распечатать статью

все новости

Вгору