1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Колектив КП «Харківводоканал» вітає Миколу Гороха з ювілеєм

Колектив КП «Харківводоканал» вітає Миколу Гороха з ювілеєм

Колектив підприємства сьогодні, 4 січня, вітає начальника відділу науки та інновацій КП «Харківводоканал», доцента Миколу Гороха із 80-річчям.

    Шановний Миколо Прохоровичу, прийміть найщиріші вітання з ювілеєм!

Протягом багатьох років Ви прикладаєте сили, талант та знання для стрімкого розвитку підприємства. У трудовому колективі Ви давно здобули славу не лише професійного спеціаліста та вмілого керівника, а й вченого-новатора. Ви є автором унікальних наукових статей, навчальних та навчально-методичних посібників.

За останні десятиліття Ваші передові розробки у сфері водопостачання та водовідведення дозволили широко використовувати у виробництві сучасні інноваційні матеріали та вироби. На особливу увагу заслуговує те, що своїм багатим досвідом Ви щедро ділитеся з молодими спеціалістами підприємства й студентами харківських вузів, підготувавши цілу плеяду професійних фахівців.

Нехай кожен день приносить Вам радість, завжди супроводжує удача, оточує любов рідних, близьких та друзів!

Міцного здоров'я, миру, добра та благополуччя! Невичерпної енергії та нових творчих успіхів!

Колектив КП «Харківводоканал»

04 січня 2022, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору