1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Співробітники КП «Харківводоканал» перемогли в обласній спартакіаді

Співробітники КП «Харківводоканал» перемогли в обласній спартакіаді

Співробітники КП «Харківводоканал» стали абсолютними переможцями традиційної обласної спартакіади серед працівників житлово-комунального господарства, яка відбулася в спортивному комплексі «ХТЗ».

Організатором спартакіади виступила Харківська обласна організація профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення. Учасники змагалися в семи видах спорту: міні-футболі, волейболі, настільному тенісі, гирьовому спорті, армспорту, шахів та шашок.

Як повідомив методист адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» Геннадій Аксьонов, спортсмени підприємства гідно підготувалися до відповідальних змагань і стали переможцями у всіх спортивних турнірах спартакіади.

«Спартакіада пройшла в непоступливій боротьбі, і кожна збірна прагнула до переможного результату. Завдяки досвіду, наполегливості, майстерності та командному духу спортсмени КП «Харківводоканал» знову здобули впевнену перемогу. Успішно виступили на змаганнях Євген Єгоров, Володимир Сірко, Геннадій Шаповал, Андрій Лєтов, Володимир Говоруха, Сергій Катков, Микола Одриковський та інші лідери команди», - зазначив Геннадій Аксьонов.

Голова первинної профспілкової організації КП «Харківводоканал» Наталія Муравйова розповіла, що розвитку спортивного руху на підприємстві традиційно приділяється велика увага і в цьому запорука впевнених перемог.

«Наші спортсмени знову підтвердили своє реноме і перемогли у всіх видах спорту. Звичайно ж, це чергове високе досягнення, але важливо і те, що подібні змагання ще об'єднують і згуртовують співробітників різних підрозділів, створюють атмосферу злагоди та взаємовиручки», - підкреслила Наталія Муравйова.

Фотогалерея

05 вересня 2021, 09:00 Распечатать статью

все новости

Вгору