1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» привітали бухгалтерів з нагоди професійного свята

На КП «Харківводоканал» привітали бухгалтерів з нагоди професійного свята

Вшанування бухгалтерів КП «Харківводоканал» з нагоди їх професійного свята відбулося сьогодні, 16 липня, на підприємстві.

Від імені генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова співробітників бухгалтерії привітали заступник генерального директора - директор Фінансово-економічного департаменту Яна Хайло і голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова.

«Професія бухгалтера - багатогранна і відповідальна, що вимагає великого спектра знань і навичок. Подальший розвиток і перспективи КП «Харківводоканал» багато в чому залежать від результатів вашої щоденної професійної та сумлінної праці. Щиро бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра і благополуччя», - зазначила Яна Хайло.

У свою чергу, Наталія Муравйова привітала бухгалтерів із професійним святом і побажала подальших професійних успіхів.

«Ваша професія вимагає постійного зростання і розвитку. Ви безперервно стежите за законодавством, яке оновлюється, впровадженням нових програм і технологій. Тому, успішно справляєтеся зі своїми службовими обов'язками, і немає таких завдань, з якими б ви не впоралися», - підкреслила Наталія Муравйова.

Довідка. Щорічно 16 липня в Україні відзначають професійне свято - День бухгалтера. Дата свята була обрана в зв'язку з тим, що 16 липня 1999 року було прийнято Закон «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», який визначив правові засади регулювання, організації, ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в країні.

Фотогалерея

16 липня 2021, 11:18 Распечатать статью

все новости

Вгору